REKLAMA

Zdravá a lahodná kaše bez vaření

Zdravá a lahodná kaše bez vaření
Pavla Tesařová
Pavla Tesařová
13. března 20256:00
Minimum práce, dostatek bílkovin i vlákniny, a navíc skvělá chuť. Taková je kaše z ovesných vloček a šmakouna. Šmakoun, výrobek z vaječných bílků, je velice snadný na použití. Můžete ho využít ve sladkých i slaných pokrmech. Do naší kaše použijeme ochucený švestkou a skořicí.

Budete potřebovat:

  • 100 g ovesných vloček
  • 50 g (půl balení) šmakouna – švestka/skořice
  • 1 dcl mléka
  • 2 lžíce kakaa
  • 1 lžička skořice
  • 1 banán
  • 2 lžíce medu
  • ovoce nebo jogurt na dochucení

Postup:

Rozmixujeme vločky se šmakounem a banánem, přidáme mléko, kakao, skořici a med a ještě promixujeme.
Vložíme do misek a necháme přes noc v lednici. Před konzumací přidáme jogurt nebo ovoce na dochucení.